Hvad er en mobilring?

hold den stil den hæng den

 

Med en mobilring fra Copencat kan du bruge din telefon på nye måder og du vil snart undre dig over at du nogensinde har kunnet undvære den.

Mobilringen sættes bag på telefonen, enten direkte eller på dit telefoncover. Den er selvklæbende og kan tages af og sættes på adskillige gange uden at efterlade mærker.

Selve ringen kan dreje 360 grader rundt og vippe i alle retninger. Den vil altid passe til din håndretning når du sætter fingeren igennem den. Og du kan altid stille ringen i den i den helt rigtige vinkel når du have telefonen til at stå på bordet. Derudover kan du med mobilringen hænge din telefon op på en medfølgende krog.

Placer krogen i bilen, så du kan hænge telefonen op når du bruger navigator. Sæt den i køkkenet, så du kan studere en opskrift fra telefonen uden at få madvarer på den. Eller hvad med at hænge den på spejlet, så du kan høre musik om morgenen uden at din telefon er i fare for at blive våd eller falde ned på fliserne? Der er mange muligheder og du kan købe ekstra kroge her i shoppen.

Den klassiske mobilring fås i fem farver og kommer alle med en selvklæbende krog til ophæng. Vi har også mobilringe til børn og de mere smykkelignende “fancy mobilringe”.