Cookie- og Privatlivs-politik

0. Accept af cookies

Vores hjemmeside anvender cookies til en række formål, der er udførligt beskrevet nedenfor i vores cookie-politik.
Ved at anvende hjemmesiden giver du dit samtykke til, at der placeres cookies på din computer.
Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at slette cookies og undlade yderligere brug af hjemmesiden.
Vi skal gøre opmærksom på, at såfremt der ikke gives accept til anvendelse af cookies, kan dette medføre, at det ikke er muligt at bruge vores hjemmeside.

1. Ejeroplysninger

Copencat IVS
Bygvangen 3
3400 Hillerød
E-mail: info@copencat.dk
Tlf.: +45 28 14 25 20

2. Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies.
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sletning af cookies

Sådan sletter eller blokerer du for cookies.
Vejledningen til hvorledes du gør dette, kan du læse her:
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores hjemmeside

For at holde styr på data i indkøbskurven, bruger vi 3 cookies
woocommerce_cart_hash
woocommerce_items_in_cart
wp_woocommerce_session_
De to første cookies indeholder information om indkøbskurven som helhed og hjælper med at holde styr på når indkøbskurvens data ændres.
Den sidste cookie indeholder en unik kode for hver enkelt kunde, der gør det muligt at finde indkøbskurvens data i databasen for hver kunde.

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Hjemmesiden anvender cookies fra følgende tredjeparter:
Ingen.

Men vi anvender følgende tredjeparts anmodninger (Request):
Google Analytics

Disse anmodninger er lavet af en bruger til en ekstern tjeneste. På trods af at disse anmodninger ikke sætter nogen cookies, kan de stadig overføre oplysninger til tredjemand. Google Analytics arbejder eksempelvis gennem tredjeparts anmodninger.

6. Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.
Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon +45 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Web: www.datatilsynet.dk

7. Ændringer i cookie- og privatlivs-politik

Vi kan fra tid til anden vælge at ændre denne cookie- og privatlivs-politik for at overholde lovmæssige krav og vores praksis for indsamling og behandlng af data.
Vi anbefaler, at hjemmesidens brugere lejlighedsvist genlæser denne cookie- og privatlivs-politik for at gøre sig bekendt med ny praksis eller ændringer.

8. Version

Senest opdateret d. 8. april 2016